Hjemmeside for DS lokalforening i Horsens

Vi har herved fornøjelsen at præsentere Horsens lokal afdeling Danmarks Samfundet..
Vi henviser til den nuværende hjemmeside på følgende adresse:
www.danmarkssamfundet.dk

testside359x750

Danmarks-Samfundets lokalforening for Horsens uddeler gratis flag og faner til foreninger og organisationer efter ansøgning fra disse.
Lokalforeningen festligholder Valdemarsdag den 15. juni, arrangerer fanebærerkurser og medvirker ved rådgivning, information og udstillingsvirksomhed om brug af Dannebrog.

Lokalt arrangeres også forskellige arrangementer og der sælges små dannebrogsflag til støtte for Danmarks Samfundet.

Der afholdes fanebære kursus på Langmarksskolen i Horsens torsdag den 20 juni kl. 19,00

Tilmelding kan ske til Kurt Damgaard telefon 23318152 inden den 13 juni.

.

Print Friendly

Årets flagdag i juni 2013

I juni måned 2013 holdt Danmarks-Samfundet et arrangement på Søndergade i Horsens. Vi solgte flag, havde besøg fra de foreninger som havde fået et flag i løbet af året og FDF Horsens Musik deltog med deres orkester og spillede for de gående på Søndergade.

Print Friendly

Årets flagdag i 2015.

I sommeren 2015 deltog Danmarks-Samfundet i Horsens i 2 begivenheder. Den 13 juni deltog vi i Y`s Men`s bevægelsens regionskonference i Forum Horsens. Vi deltog med en fin stand med omtale og brochurer for Danmarks-Samfundet og vi solgte flag ved hjælp af en flok KFUM Læs mere

Print Friendly

Årets flagdag i Horsens i 2014.

  Lørdag den 21 juni 2014 afholdt Danmarks-Samfundets Horsens afdeling sit årlige flagarrangement på Søndergade i Horsens. Tidligere fane modtagere var inviteret for at danne en flagalle. Selve arrangementet omfattede hilsen til de fremmødte. FDF-Horsens Musik spillede. Der var fællessangen “Der er ingenting, der maner Læs mere

Print Friendly