Det sker

Årets flagdag i juni 2013

I juni måned 2013 holdt Danmarks-Samfundet et arrangement på Søndergade i Horsens. Vi solgte flag, havde besøg fra de foreninger som havde fået et flag i løbet af året og FDF Horsens Musik deltog med deres orkester og spillede for de gående på Søndergade.

Print Friendly

Årets flagdag i 2015.

I sommeren 2015 deltog Danmarks-Samfundet i Horsens i 2 begivenheder.

Den 13 juni deltog vi i Y`s Men`s bevægelsens regionskonference i Forum Horsens. Vi deltog med en fin stand med omtale og brochurer for Danmarks-Samfundet og vi solgte flag ved hjælp af en flok KFUM spejdere.og vi havde musik med fra FDF Horsens musik som spillede i forhallen.

Den 20 juni havde vi et arrangement på Søndergade i Horsens. Her deltog også FDF Horsens musik. Ved flagsalget denne dag fik vi hjælp fra nogle foreninger som havde fået en ny fane i løbet af året.   .

Print Friendly

Årets flagdag i Horsens i 2014.

 

Lørdag den 21 juni 2014 afholdt Danmarks-Samfundets Horsens afdeling sit årlige flagarrangement på Søndergade i Horsens. Tidligere fane modtagere var inviteret for at danne en flagalle.
Selve arrangementet omfattede hilsen til de fremmødte.
FDF-Horsens Musik spillede. Der var fællessangen “Der er ingenting, der maner …” Efter sangen blev der solgt små Dannebrogsflag. Spejdere og idrætsforeninger hjalp til som flagsælgere. FDF-Horsens Musik spillede under hele perioden med flagsalg som varede en time.
Arrangementet sluttede med en fællessangen “Vaj højt, vaj stolt …”

Print Friendly